Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Duguláselhárítás árak


A kedvező duguláselhárítás árak mellé minden esetben 6 pontos garanciát is vállalok. A garanciális időszak vonatkozik minden duguláselhárítási, csatorna, csőtisztítási (klímacső, főlefolyó) munkára. Az árlistánkat érdemes időnként megtekinteni, mert időszakosan akciós kínálatot is biztosítok. Az aktuális kinálat részleteit a duguláselhárítás akciók oldalon teintheti meg. Tekintse meg az alábbi aktuális duguláselhárítás árakat és hívjon! A megrendeléskor megbeszélt árakon utólag NEM változtatok és Budapesten a kiszállásért nem számolunk fel költséget!

Árlista 2024

Klíma kondenzvíz elvezető cső duguláselhárítás 5.000 - 8.500 Ft
Zuhany, kád, mosdó, piszoár duguláselhárítás 12.000 - 16.000 Ft
Padlóösszefolyó duguláselhárítás és teljes tisztítás 7.500 - 13.000 Ft
Mosogató duguláselhárítás és zsírmentesítés 12.000 - 16.000 Ft
WC duguláselhárítás 11.000 - 19.000 Ft
Darálós WC duguláselhárítása, javítása 15.000 - 25.000 Ft
Fő gerinc és strang duguláselhárítása, tisztítása spirállal (kézi vagy gépi) 15.000 - 25.000 Ft
Csatorna duguláselhárítás és csatorna tisztítás WOMA magasnyomású csatornamosó berendezéssel 15.000 - 30.000 Ft
Kamerás csővizsgálat és csatornavizsgálat 25.000 - 30.000 Ft
Árvíz vagy nagy esőzés utáni vízszivattyúzás 12.000 - 22.000 Ft

A minőség nálam nem egyszerű marketing szempont, hanem fontos kiindulópont.

Duguláselhárítás árak meghatározása

Leginkább mindenki a felmerülő költségek miatt aggódik, ami teljesen érthető. Duguláselhárítás esetén nagyon nehéz előre meghatározni, hogy egy-egy munka végül pontosan mennyibe fog kerülni. Ennek fő oka, hogy előre nehéz pontosan meghatározni, hogy a duguláselhárító szakember problémamegoldáskor milyen módszert fog alkalmazni.

Előfordul olykor, hogy egyedi/kombinált módszert szükséges bevetni a minőségi munkavégzés érdekében, hogy a munka tökéletes legyen (pl. magasnyomású csőtisztítás kamerás csővizsgálattal). Természetesen Önt minden esetben tájékoztatom előre, hogy a fennálló probléma milyen munkamódszereket kíván, így a végén mindig elkerülhető a váratlan magasabb munkadíj.

A helyzetfelmérés és a budapesti helyszíni kiszállás ingyenessége ellenére is könnyen lehet, hogy akár több tízezer forintba kerül majd a beavatkozás.

Az olcsó duguláselhárítás ár nem megy a minőség rovására, mert célom a precíz és gyors munka. Az árlistánkon szereplő árak forintban értendő bruttó duguláselhárítás árak!

Árakban nagy vízválasztó lehet, hogy a dugulást okozó problémás szakasz csak bontással vagy bontás nélkül érhető el. A bontás nélküli duguláselhárítás lényegesen olcsóbb, mint például egy kertben keletkezett gyökérbenövés okozta komoly dugulás, amely csak több nap alatt oldható meg csőcserével. Az egyes kiegészítő alkatrészek, tömítések, csatlakozások ára is befolyásolhatja a számla összegét és a munkavégzés idejét. A dugulás megszüntetésekor ne csak az döntsön, hogy minél kevesebb legyen a duguláselhárítás ára, hanem, hogy vállal-e garanciát és minőségi munkát a szakember. A MILTZ Duguláselhárítás mindkét feltételnek maximálisan megfelel a mérsékelt árak ellenére is. Biztosan talál olyan duguláselhárító „szakembert”, aki valamivel alacsonyabb áron dolgozik, de számtalan esetben vonulok ki olyan helyszínre, ahol előttem egy tapasztalatlan és olcsó duguláselhárító „szakember” próbálta megszüntetni a dugulást, sikertelenül. A MILTZ Duguláselhárítás garantáltan minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt, gyorsan és tisztán.


Kiszállási díj

Budapest egész területén díjtalan kiszállással végzem el a munkát. Az árlistában szereplő összes munkavégzést vállalom egész Pest megye 120 km-es országon belüli vonzáskörzetében is, nagyon mérsékelt kiszállási díjjal.
Folyóméter díjat úgyszintén nem számolunk fel!
Mindezek tetejében ünnepnapi és hétvégi felárat sem számolok fel!

MILTZ Duguláselhárítás szolgáltatási területe
MILTZ Duguláselhárítás szolgáltatási területe

Minőségi garancia

Cégemnél a minőség az elsődleges szempont a duguláselhárítási tevékenységünk során, ami jelen van az ügyfélkapcsolat kezelésében és a tájékoztatásban is. Az árlistában szereplő árak mindegyike az alábbi 6 pontos minőség garanciát tartalmazza:

 • Bizalom
 • Szakértelem
 • Átlagosnál hosszabb garanciális időszak
 • Tisztaság
 • Dokumentálás
 • Gyorsaság

Kapcsolatfelvétel velem

A kapcsolatfelvétel során a telefonos beszélgetést részesítem előnyben. Ugyan elérhető vagyok SMS-ben, e-mailen és a népszerű közösségi portálok kommunikációs csatornáin, de a duguláselhárítás munkák jellegüknél és sürgősségüknél fogva leghatékonyabban telefonon tisztázódhatnak. A telefonos kapcsolatfelvétel során általában az alábbi kérdéseket szoktam feltenni:

 • Kertben, családi házban, társasházban, panelben, vagy esetleg kereskedelmi épületben jelentkezett a probléma?
 • Hol helyezkedik el az ingatlan? Mi a pontos cím?
 • Az épület melyik helyiségében tapasztalta a dugulást? Milyen problémát tapasztalt?
 • Mikor jelentkezett először a dugulásra utaló jel?
 • Próbálkozott házilagos módszerekkel megszüntetni a dugulást?
 • Mekkora a csőátmérő és milyen anyagú és típusú vezetékről van szó? Ezen információ ugyan hasznos segítség, de nem probléma, ha nem tudja (az esetek többségében nem szokták tudni).

Mikor hívjon?

Hívhat éjjel-nappal, a nap 24 órájában vagy kérjen ingyenes visszahívást, vagy küldjön SMS üzenetet! Duguláselhárítás gyorsszolgálatom NON-STOP 24 órás - minőség garanciával, hiszen a dugulás okozta baj nincs tekintettel az időre, helyre vagy napszakra.


+ néhány tanács Önnek

 • Érdemes 2-3 havonta ellenőrizni a szifonok és padlóösszefolyók tisztaságát. Tisztításukat mindig óvatosan végezze, hogy a csőrendszer ne sérüljön.
 • A fürdőkádak és zuhanylefolyók tisztaságát pár naponta ellenőrizze (pl. fürdés előtt). A műanyag szűrők praktikus kiegészítők, azonban csak indokolt esetben használja, mert csökkentik a víz áramlásának erősségét, ami a lefolyókban keletkező lerakódást okozhatják.
 • Kerülje a nagyon sűrű mosogatószerek használatát (pl. balzsamos kézkímélő mosogatószer), mert a szennyeződéstől leszűkült lefolyó könnyen eltömődhet.
 • Ha a mosogatógépben előszeretettel használ szilárd állapotú vegyi anyagot (pl. kapszulák), azt időnként váltsa folyékony állagúra.
 • Ügyeljen arra, hogy WC-be az oda illő dolgok kerüljenek, még az ételmaradékot se ott húzza le! WC papírból is válassza a könnyen bomló, könnyebb fajtákat.
 • Havonta legalább egy alkalommal végezze el a lefolyók ecetes, forró vizes átmosását!


Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.