Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

A munka menete

Kedves Látogató!

Szeretném pár sorban le írni mire számíthat ha engem választ, hogy elhárítsam Önnél a dugulást. Telefonbeszélgetésünk során kérni fogok Öntől pár információt amivel közelebb kerülök a probléma gyökereihez. Alapvető kérdéseim általában az, hogy mi van eldugulva a lakásban, vagy az ingatlan területén? Mi nem folyik el, hol jön fel, stb. Ezek birtokában, a sok éves tapasztalatom alapján nagyjából meg tudom Önnek mondani mekkora a baj. Fel tudom önt készíteni a várható munka menetére, technológiájára, megoldására. Ha ön ezt úgy ítéli meg, hogy a megbeszélt dolgok alapján engem választ el fogom még kérni a pontos címét, a kedves nevét, és megbeszélünk egy pontos időpontot, amihez én tartom magam.

Miután megérkeztem önhöz a helyszínre, személyesen is felmérem a probléma nagyságát, és a megfelelő megoldást javasolom önnek. A lehetőségekhez képest, mindig a leg hatékonyabb, tisztább megoldást választom a megoldás érdekében. Mindig ügyelek a környezetem tisztaságára. Soha nem hagyok magam után koszt. A munka végeztével mindig megosztom önnel, hogy mit tapasztaltam a munka közben, illetve megpróbálok rájönni mitől dugult el a vezeték. Előfordul , hogy csak egy egyszeri dugulásról van szó ami egyáltalán nem visszatérő. Ha a gond, a dugulás rendszeres, akkor megkeressem a hiba okát, a modern szerszámaim, gépeim segítségével. Pl: csőkamera használatával.

A duguláselhárítás után minden esetben jó alaposan ki kell öblíteni a csövet, hogy minden nemű lerakódás távozzon belőle! Természetesen, ha womával dolgozunk az alaposan lemossa a cső falát már a munka menete közben. Ez nem igényel, utólagos öblítést.

Minden munka, minden dugulás más és más. Ezért mindegyikhez külön alkalmazkodni kell, és mindegyiknél alaposan fel kell térképezni a problémát a megoldás érdekében.

Ha bármi gondja akad csatornájával, hívjon bizalommal, és segítek önnek a nap 24 órájában!


Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.