Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Csatornaépítés, csatornatisztítás

Már a bemutatkozásomban is leírtam sok éves építés vezetői múlttal rendelkezem a mélyépítés területén. Nagyon sok nagy projektben vettem részt, mint például a Múzeum körút teljes közmű felújításában, Margithíd közmű felújításában. Ez csak az egyike a sok munkámnak, amiben építésvezetőként részt vettem, mielőtt önálló útra léptem.

A csatorna építés nagyon összetett feladat. Vállalunk telekhatáron belül, és telekhatáron kívüli szakaszok építését. Mit jelent a telekhatáron belül? A telekhatáron elhelyezett telekhatári tisztító aknától a házig megépített csatorna. Mit jelent a telekhatáron kívüli építés? Az utcai gerincvezetéktől a telekhatáron belülre bekötni a csatornát, és ki alakítani a telekhatári tisztító aknát.

Cégemnek minden felszerelése és gépparkja meg van ehhez a feladathoz is. Rendelkezem Kis méretű árokásó lánctalpas kisgéppel, nagyméretű Caterpillar traktorral, aszfaltvágóval, döngölőgéppel és még nagyon sok féle professzionális géppel amelyekkel nincs megoldhatatlan feladat.

Vállajuk a csatorna tervezését engedélyezését, és minden ezzel járó papírmunka elvégzését . Saját tervező kollégával dolgozom évek óta aki ismeri a csatorna és közmű építés minden fortélyát. sokat dolgozom a Fővárosi Csatornázási műveknek, és az ország különböző csatornázási műveinek illetve társulásainak.

A rosszul kialakított megépített csatorna nagyon sok kellemetlenséget okoz egy család életében. Miért mondom ezt? Mert ha nem megfelelő a csatorna lejtése, tömítettsége , akkor dugulás illetve szivárgás keletkezik ami károkat okoz az épületben. Ha a csatorna nincs tökéletesen megépítve, akkor a dugulás rendszeresen visszatérő probléma lesz, ami nem egy kellemes dolog egy család életében.

Nem mindig a rosszul meg épített csatorna a hibás a dugulások kialakulásában, hanem lehet, hogy már elöregedett csővezeték a hibás. Az öreg csővezeték Eternit cső porózussá válik, ezért töredezik, összerogy, vagy fagyökér nő bele, és ez okozza a dugulást. Számtalan probléma akad amivel szembe kell nézni a csatornákkal kapcsolatban.