Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Vízszivattyúzás

A mai Magyarország időjárása nem olyan mint az elmúlt évszázadban, illetve az elmúlt 10 évben. Teljesen megváltozott, és most már nem szokatlan nálunk a hirtelen támadt zivatar. Az ilyen zivatarok során rengeteg víz esik, amit nem minden esetben tud a városok csatornája elnyelni, elvezetni. Ilyenkor szokott a csatorna fed lapokon ömleni a eső, kilép a csatornából és hömpölyög az utcán a víz. Az utcáról befolyhat pincékbe, szuterénekbe, és mindenhova ami az utca szintnél mélyebben helyezkedik el. Ezt a vizet el kell távolítani a pincéből, vagy aknákból. Nem minden háztartás rendelkezik szivattyúval, amivel a vizet el lehet távolítani vagy nem megfelelő teljesítményű. Cégem rendelkezik benzinmotoros, illetve elektromos szivattyúval, amellyel az ön segítségére tud lenni, és el tudjuk távolítani a vizet pincéjéből, garázsából, aknáiból az eső illetve szennyvizet.

A víz nem csak időjárás miatt kerülhet be a pincébe, garázsba, illetve a lakásába, hanem csőtörés is előfordulhat. Ebben az estben is előfordul, hogy nagy mennyiségű víz okoz gondot. Technikáimnak köszönhetően az e fajta vizeket általában sikerül szinte teljesen eltávolítani.

A benzinmotoros szivattyú, egy Honda gyártmányú gép mely 1500l/perc teljesítménnyel dolgozik.

Ezt a szivattyút csak megfelelő körülmények között lehet használni, oda kell figyelni, hogy a kipufogógáz ne rekedjen meg zárt helyen, mert az bajt is tud okozni az egészségünkben. Ha nem lehet meg oldani a megfelelő szellőztetést, akkor az elektromos szivattyút kell bevetni.

Az elektromos szivattyú egy Vilo típusú merülő szivattyú melynek nincs akkora teljesítménye, mint a Benzi motorosnak, viszont ezeket nyugodt szívvel lehet használni zárt térben, anélkül hogy baj lenne belőle. Ez a típusú szivattyú 220 v-tal üzemel nincs szükség semmi különleges áram ellátásra, elegendő, ami minden háztartásban megtalálható energiaforrás.