Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Magasnyomásos csatornamosás (WOMA)

A magasnyomású csatornatisztító gépet, általában udvari főgerincek tisztítására használjuk. Lakáson belül ez nem túl szerencsés módszer ezért nem is használjuk belül, legfeljebb hangárokban, csarnokokban. A lényege , hogy a dugulást 160 bár víznyomással szünteti meg, illetve tisztítja a cső falát. Létezik benzinmotoros illetve villanymotoros magasnyomású woma.

A motor egy magasnyomású szivattyút hajt amely előalítja a víznyomást a tömlő végén.

A vizet az autóba beépített víztartályból nyeri, melyet külső vízforrásból csapról folyamatosan töltünk, ezért a vízellátás folyamatos. A magasnyomású tömlő végén egy kúp alakú fej található, amelyen 0.6 mm es lyukak vannak fúrva, a tömlő irányából ezért ezen hátrafele távozik a víz 160 bár nyomással. Ezen erőből adódóan a víz szó szerint megkapaszkodik a cső falában, és behúzza magát a cső belsejébe a dugulás irányába haladva. Tulajdonképp úgy viselkedik a csatornacső belsejében, mint egy gőzborotva. A tömlő a csőbe bemegy, és amikor húzzuk, ki kézi erővel akkor tisztítja a cső belsejét.

Ez a leg hatékonyabb duguláselhárító módszer. Ezt a módszert használják a nagy csatornaüzemeltető cégek is.

Nem csak duguláselhárításra alkalmas, hanem lerakódott hordalék eltávolítására is. Mivel a csővégeket aknából tudjuk megközelíteni, ezért oda ki lehet húzni a hordalékot és onnan egyszerűen el lehet távolítani.

Ezzel a módszerrel akár több száz méter csatornát is lehet tisztítani egyszerre . Mivel a magasnyomású tömlő hajlékony flexibilis ezét könyedén beveszi a csatorna iránytöréseit.

Cégem rendelkezik magasnyomású WOMA berendezéssel, mely a gépkocsiba van beépítve tehát mindig nálunk van és bár mikor bevethető technológia a duguláselhárításban.