Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Csőspirálos duguláselhárítás

A duguláselhárítás egyik legelterjedtebb formája, ez a spirálos módszer, népi nevén csőgörény. Ezt a technológiát szinte minden dugulás fajtához lehet használni. A lényege, hogy egy spirálozó gép segítségével menetes acél spirált juttatunk a cső belsejébe, és ahogy előre halad tisztítja a cső belsejét . Leveri a cső faláról a szennyeződéseket, amikor a duguláshoz ér szétveri azt és a víz távozik a csőrendszerből. A spirál segítségével el lehet távolítani a benőtt fagyökeret is. Rátekeredik a spirálra, és kitépi a csatornacsőből, és megszűnik a dugulás. A spirál végére különböző fejeket lehet erősíteni, vágó fejet, spirálvéget, szélesítő fejet. Erre azért van lehetőség, hogy minden fajta dugulást meg lehessen oldani vele. Gyökér eltávolítást, zsírtalanítást, illetve bele esett tárgyak eltávolítását roncsolását, a dugulás megszüntetése érdekében.

Különböző átmérőjű, vastagságú spirálok vannak, különböző cső átmérőhöz tervezve. Mindig az adott vezeték szakasz átmérője, a dugulás fajtája határozza meg, a megfelelő méretű spirál kiválasztását. Méretei: 8 mm, Klíma kondenzvíz, illetve 32 es csövek duguláselhárításához.

  • 16mm, mosogatókhoz, 50 es csövek duguláselhárításához.
  • 22mm, Vécékhez, 110 es 125 ős csövek duguláselhárításához.
  • 32 mm Fő gerincek 160 as és nagyobb vezetékek duguláselhárításához.

Maga a gép egy egyszerű masina, aminek a belsejében egy villanymotor található, ami egy ékszíjjal hajt egy fogaskereket, egy tengelyt. Ezen a tengelyen található egy kuplung, amit egy kar segítségével zárunk és a spirált fogva forgó mozgás jön létre a spirálon. Kapcsoló segítségével lehet forgásirányt váltani, a spirál be tolásához, illetve kihúzásához.