Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás panelházban

  


Pest megye, panel, duguláselhárítás. Vannak, akik a társasházra esküsznek és vannak, akik akkor sem költöznének oda, ha utánuk dobnák a lakást. Elárulom, hogy a dugulás nem kíméli sem a városlakókat, sem a kisebb településen élőket.

Duguláselhárítási megbízatásaink jelentős része Pest megyében, panellakásokban történik. Általában a mosogató lefolyócsöve van eltömődve, de a strangban (ejtő csőben) sem ritka a pelenka és egyéb „apróság”.

Azért szeretünk emeletes házban dolgozni, mert gyakran van jó sztorija a megrendelőinknek. Aki szereti a horrort és a humort, szívesen mesélek egyet és mást megtörtént, illetve hallott esetek alapján – ha hazudok, más után hazudok.

Panelduguláselhárítás kontra családi ház

Mi a különbség dugulás és dugulás között? Az, hogy - szemben a családi házzal - a panelházban az összes szenny közös csövön jut ki. Nincsen ezzel semmi baj, de mi történik akkor, ha a földszinten vagy kevéssel házon kívül az alapvezeték tömődik el? Aki úgy tippelt, hogy a földszinten lakó szerencsétlen kapja az összes „anyagot”, az nyert! Ilyenkor élet-halál kérdése a gyors megoldás.

Szerencsére ritka az ilyen eltömődés, hiszen a panelházak úgynevezett ejtő csöve (strang) függőleges, így nagy úr a gravitáció. Gond akkor van, ha valami nem odavaló fennakad.

A dugulást okozó lefolyóba szorult popsitörlő
A dugulást okozó lefolyóba szorult popsitörlő

Vannak esetek, amikor a lakó arra figyel fel, hogy a WC mögött „izzad” a fal, nedvesedik a padló, amelyeknek általában csőtörés az oka, de dugulás is okozhatja.

Szinte nincs olyan panelos duguláselhárítás megbízásunk, amelynél ne említené meg a kuncsaft a WC-n keresztül zajló, élénk társadalmi életet. Ott aztán minden van – állítják. Nem csak a különféle személyre szabott emésztési khm… „jellegzetesség” hangjai, hanem a cigarettaszag, kelkáposztaillat (?) is elkúszik a falba kiépített aknában.

Magam is éltem társasházban és bevallom őszintén, hogy - bár adódtak érdekes dolgok - szerettem ott lakni. Számtalan indokot tudnék felsorolni a családi ház előnyeiről, azonban egyet mindenképpen kiemelnék: itt, ha dugulás van, csak a családi szennyel kell elbánni, viszont egy társasházban…

Pest megye, duguláselhárítás – nem kis feladat, rengeteg a lakóközösség. Hívjon, indulunk! A MILTZ Duguláselhárítás nem retten vissza semmitől!
Telefonszámom: 06 70 242-0992

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahévíz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévízgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kistarcsa, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kocsér, Kóka, Kőröstetétlen, Kosd, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Monorierdő, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Ócsa, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pócsmegyer, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Ráckeve, Rád, Solymár, Sóskút, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tóalmás, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Uri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok


Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.