Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Hibátlan komfortérzet – duguláselhárítás gyorsszolgálat

  


Tiszta udvar, rendes ház – jó hazaérni, ha minden rendben van. Akadnak olykor problémák, melyek kiborítanak bennünket, de egy jó szakember aranyat ér. Ilyen „sorcsapás” a dugulás a mosogatóban, vécében, a zuhanytálcában. Az eltömődés nem kímél bennünket, felépítheti sáncát a kád lefolyójában és a fürdőszobai összefolyó is paradicsomi környezet a dugulás kialakulásához.

MILTZ Duguláselhárítás munka közben
MILTZ Duguláselhárítás munka közben

Budapest a duguláselhárító szakember Mekkája. Itt a legtöbb a dugulások száma, beleértve a fővárosi agglomerációt is – akad duguláselhárítási feladat, bőven. A főváros hatalmas területen fekszik, egyes kerületekben óriási dugók alakulnak ki, de az a budapesti duguláselhárító szakember, aki ismeri az egérutakat, viszonylag gyorsan kiér a helyszínre. Csak akkor nem ér oda a megbeszélt időben, ha tőlük független okok erre kényszerítenek.

A MILTZ Duguláselhárítás fő profilja a budapesti kül- és beltéri eltömődések megszüntetése NON-STOP, de szívesen számoljuk fel a csatornában keletkezett gócokat Biatorbágyon, Diósdon, Dunakeszin, Dunaújvárosban, Érden, Esztergomban, Gödöllőn, Martonvásáron, Sóskúton, Százhalombattán, Székesfehérváron, Szentendrén, Szigetszentmiklóson, Tárnokon, Tatabányán, Vácon, Zsámbékon stb-n is.

Duguláselhárítás előtt valószínűleg megkérdezzük

A leggyorsabban telefonon keresztül ér el bennünket, ha a probléma nem égető, az e-mailes megkeresés is jó. A telefonon történő kapcsolatfelvétel alkalmával felteszünk pár kérdést, hogy feltérképezzük a dugulást, és mielőbb hatékonyan kiküszöböljük. Ne aggódjon, ez a kérdezz-felelek nem vérre megy, de segíthet felkészülni – például ha kültéri dugulás történt, és szükség lehet nagynyomású csatornamosó bevetésére is.

  • A dugulás ipari létesítményben, közintézményben, vendéglátóhelyen, panelben vagy társasházban, családi házban, nyaralóban, közintézményben, vendéglátóhelyen történt?
  • Mi tömődött el? Ereszcsatorna, mosogató, kád, vécé, fürdőszobai összefolyó, zuhanytálca, egyéb?
  • Kültéri, vagy beltéri eltömődéssel állunk szemben?
  • Visszafolyik a szennyvíz, vagy csak „hörög” a szerelvény?
  • Emésztőgödörbe, vagy közműcsatornába folyik a szennyvíz?
  • Mi okozhatta a csatorna keresztmetszetének beszűkülését, mi lehet a góc forrása: zsír, mosogatószer, beesett tárgy, építési anyag, törmelék, egyéb?
  • Próbálták házilag elhárítani a problémát?

A duguláselhárítás munkamenete

  • Első teendőnk kideríteni, mi okozta a góc kialakulását.
  • Egyeztetünk milyen feladatokkal jár az elhárítás és tájékoztatjuk ennek anyagi vonzatairól.
  • Szívesen adunk tanácsokat is, a további eltömődések megelőzése okán.
  • Igény esetén a szükséges anyagokat is beszerezzük, házhoz szállítjuk.
  • Fényképesen dokumentált munkanaplót készítünk ha szükséges, ez az esetleges biztosítási, jogi ügymenet szempontjából nagyon fontos lehet a későbbiekben.
  • A felvonulási területet kitakarítjuk, fertőtlenítjük.
  • Munkánkra garanciát vállalunk.

További információ a munka menetével kapcsolatosan »


Cégünk nem csak a gócok megszüntetésében, hanem vízszivattyúzás, kamerás csővizsgálat, egyéb csatornamunkák esetén is startra készen áll.



Miltz Ferenc, duguláselhárító szakember arcképe
Hívja a MILTZ Duguláselhárítást a 06 70 242-0992 telefonszámon 06 70 242-0992 Duguláselhárító szolgáltatásom NON-STOP 24 órás, hiszen a baj nincs tekintettel az időre helyre és napszakra.