Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás XV. kerület

Hívjon most! Garanciális duguláselhárítás NON-STOP a legkedvezőbb áron. Minden problémára profi megoldás: csatornatisztítástól a kamerás csővizsgálatig.

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak
Pestújhely Rákospalota Újpalota

Duguláselhárítás Budapest XXV. kerület: 06 70 242-0992
Budapest, Magyarország XXV. kerület

Biztos vagyok benne, hogy mindenki hallott a csenő-manókról (tudják: az a kis izé, „aki” eltünteti a fél pár zoknikat). Állítólag léteznek – a feleségem megesküdne rá. Nos, egy kedves ügyfelem,anno, azzal hívott fel: „legyenek szívesek kijönni, mert a csatornamanók megint nem bírnak magukkal, teletömték a rendszert, hömpölyög a letyek”. Hopp! Eszerint a manóknak széles, és „szakosodott” klánjuk van! A csatorna feltérképezése után azonban ki kellett ábrándítanom. Nem valamiféle huncut, pajkos kobold dugaszolja el a rendszert, hanem egy szimplának mondható dugulás

Budapest XV. kerületében a duguláselhárítás visszatérő feladata cégünknek. Belváros-Lipótvárostörténelmi városrész: nagyrészt agg épületegyüttesekből áll. Ennek vonzata, hogy a csatorna- és vízrendszer zömében elöregedett. Sajnos, a „szavatosságát veszített” szennyvízhálózat sok helyen okoz gondot. Ez természetesen csak az egyik ok, amiért egy cső eldugulhat. A MILTZ Duguláselhárítás minden olyan esetnél, ahol a probléma nem a rendszer alapvető hibájából származik, hosszú időre elűzi a csatornamanókat :).


Szeretnék hinni a csatornamanókban, de sajnos, a tények ellentmondanak a létezésüknek. Duguláselhárító szakemberként nem csak Budapest XV. kerületében, hanem az egész fővárosban, a környező, sőt, távolabbi településeken (Érd, Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Dunaújváros), is azt tapasztaljuk, hogy nem igazán „bánunk” megfelelően csatornáinkkal.

Fontos: BUDAPESTEN KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!


Vízszivattyú munka közben: vízszivattyúzás a pincéből

A mai Magyarország időjárása nem olyan mint az elmúlt évszázadban, illetve az elmúlt 10 évben. Teljesen megváltozott, és most már nem szokatlan nálunk a hirtelen támadt zivatar. Az ilyen zivatarok során rengeteg víz esik, amit nem minden esetben tud a városok csatornája elnyelni, elvezetni. Ilyenkor szokott a csatorna fed lapokon ömleni a eső, kilép a csatornából és hömpölyög az utcán a víz. Az utcáról befolyhat pincékbe, szuterénekbe, és mindenhova ami az utca szintnél mélyebben helyezkedik el. Ezt a vizet el kell távolítani a pincéből, vagy aknákból. Nem minden háztartás rendelkezik szivattyúval, amivel a vizet el lehet távolítani vagy nem megfelelő teljesítményű. Cégem rendelkezik benzinmotoros, illetve elektromos szivattyúval, amellyel az ön segítségére tud lenni, és el tudjuk távolítani a vizet pincéjéből, garázsából, aknáiból az eső illetve szennyvizet.


Mindegy, hogy a gond a csatorna elhasználódásából, vagy más okból adódik, a duguláselhárító szakember ott is igyekszik segítő kezet, illetve:

nyújtani, hiszen nem csak duguláselhárítással foglalkozunk. Ha profilunk nem fedi le a probléma megszüntetésének intervallumát, megbízható szakembert ajánlunk.

Az eltömődés megelőzhető, és kisebb eséllyel kell (akár házi, akár „ipari”) duguláselhárítással foglalkoznunk, ha figyelünk arra, hogy ne kerüljön a lefolyóba ételmaradék, haj, ruhadarab, egészségügyi betét, stb.. Természetesen, ha pl. Budapest XV. kerületében élünk, kivédhetetlen, hogy a felettünk lakók olykor-olykor ne pottyantsanak a WC-be, lefolyóba ezt-azt… De mindenre van megoldás (csenő-manók elűzését nem, csatornamanók kilakoltatását viszont szíves-örömest vállaljuk), állunk tisztelt megrendelőink szolgálatára.