Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás Érd

Érd figyelem! Duguláselhárítást Érd egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás Érd : 06 70 242-0992
Érd, Magyarország

Mit mond az álmoskönyv, ha szennyvízzel, szennyvízcsatornával álmodunk? Nos, a neten utánajártam, ezt találtam több hiteles álomfejtő oldalon: „Bűntudat, rossz szokás, adósság. Ha álmodban szennyvízből kimászol: leszoksz egy káros dologról. Ha mást látsz csatornából kimászni: olyanra bíztad egy titkodat, akiről sejted, hogy kifecsegi.” Van benne logika, ugye?

És mit mond a könyv, ha álmaink főszereplője duguláselhárító szakember? Sajnos erre vonatkozó információt nem találtam, de szerintem sima ügy. Dugulással (szennyel, szennyvízzel) álmodni azt jelenti: sokat foglalkozunk ezzel a témával, mert valami el van dugulva – álmainkban is kísér(t), hiszen az agyunk éjjel sem áll le: megoldást keres. Duguláselhárító szakemberrel álmodni pedig azt jelenti, hogy megtaláltuk a megoldást!

Nem, ez nem kitaláció, ez tény. Érden, egyik duguláselhárítás alkalmával találkoztunk egy kedves ügyféllel, aki történetesen hetekkel a konkrét dugulás előtt, baljós álmok formájában megsejtette az eljövendő problémát, azaz a dugulást. Sötét, földalatti csatornarendszerben bolyongott, patkányok cikáztak a bokája körül, és ő nem tudott kijutni, mert a kijárat el volt torlaszolva valami fekete, sűrű, felé folyó, bűzös trutyival.

Aztán lám, Álomváros hirtelen Érd, a valóság lett, és kénytelen volt „megmentőt” keresni – igen, meg is találta a MILTZ Duguláselhárítás „személyében”.


Múlt pénteken azt álmodtam, egy hatalmas medencében úszkálok, a feleségem koktélt szürcsölgetve ül egy színes napernyő alatt, a gyerekek a medence körül szaladgálnak, és szól a jazz.

Megnézem az álmoskönyvet… Remélem, nem lesz csőtörésünk…


Csőspirálos duguláselhárítás Budapesten

Telefonszám: 06 (70) 242-0992 WEB: http://miltz-dugulaselharitas.hu/helyszinek/dugulaselharitas-budapest A duguláselhárítás egyik legelterjedtebb formája a spirálos módszer, népi nevén: "CSŐGÖRÉNY". Ezt a technológiát szinte minden dugulás fajtához lehet használni! A lényege, hogy egy spirálozó gép segítségével menetes acél spirált juttatunk a cső belsejébe és ahogy halad előre úgy tisztítja a cső belsejét. A MILTZ Duguláselhárítás Budapest I. kerületétől kezdve a XXIII. kerületig, Budapest környéki, és attól távolabbi városaiban, falvaiban áll az Ön rendelkezésére. Modern gépparkunk, tudásunk és tapasztalatunk birtokában nincs az a dugulás, melyet ne tudnánk elhárítani. Fontos: BUDAPESTEN KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!


Érden egyébiránt hatalmas szennyvíztisztító üzem működik, és 2014-ben elkészült, illetve átadásra került a csatornahálózat. A helyi csatornatársaság remekül ellátja a duguláselhárítást, de érthető okból csak az utcai szakaszokon, a gerincvezetékekben, hiszen telekhatáron belül ez már nem az ő feladatuk.


A Miltz duguláselhárítás Érden (és azon innen, illetve túl) is vállal:


Valljuk: minden, ami embertársaink otthonával kapcsolatos feladat – legyen az házépítés, csatornázás, duguláselhárítás, lakásfestés, vízvezeték-szerelés –, bizalmi megbízatás, és mint olyat, teljes odaadással kell elvégezni.