Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás VII. kerület

Hívjon most! Garanciális duguláselhárítás NON-STOP a legkedvezőbb áron. Minden problémára profi megoldás: csatornatisztítástól a kamerás csővizsgálatig.

 • Szakértelem
 • Gyorsaság
 • Garancia
 • Kedvező duguláselhárítás árak
Erzsébetváros Istvánmező

Duguláselhárítás Budapest VII. kerület: 06 70 242-0992
Budapest, Magyarország VII. kerület

Szerelem…

Minden kapcsolat, szerelem, legyen az a „leglegebb”, szó szerint bedugul, ha olyan problémák okoznak nap, mint nap gondot, mint a lefolyó dugulás.

A szerelmesek hétfőn a WC pumpát veszik ki egymás kezéből, kedden gélt nyomnak a lefolyóba. Szerdán előveszik a sütőport és az ecetet, persze, nem sütni, és salátát készíteni, hanem a lefolyó éhes torkába önteni duguláselhárítás céljából. Csütörtökön sem szerelem-csütörtök van, hanem Cola és Mentos, mert az tuti duguláselhárítás házipraktika a fáma szerint. Pénteken vígadnak, hurrá, hétvége, de nem a várható összebújós-ráérős-ágybanmaradós hétvégének örülnek előre, hanem végre-valahára lesz idejük. DUGULÁSELHÁRÍTÁSRA a 7. kerületben…


Hogy mi történik Vasárnap, röviddel éjfél előtt?

FELADJÁK. Veszik a telefont, felhívják a MILTZ Duguláselhárítást, azaz bennünket, hiszen legyen hétvége, ünnep, nappal, vagy éjjel, egyre megy: cégünk NON-STOP áll akár az Ön rendelkezésre, hogy hatékonyan megszűntessük a dugulást. A duguláselhárítás árakról pedig itt tájékozódhat.

A fenti történet nem városi legenda, nagy esélye van, hogy ez Önnel (is) megtörtént. Mert mosogató dugulás, wc dugulás vagy akár mosdó dugulás stb. volt, van vagy lesz, mióta létezik a lefolyó, csatorna, egyebek…

Elárulom, a végkifejlet: "happy end". Nem váltak el, házassági tanácsadóra sem volt szükség, pusztán és kizárólag egy profi duguláselhárító szakemberre Budapest VII. kerületében.


Igen! Már időszerű volt a csatorna szakszerű duguláselhárítása

A rosszul kialakított megépített csatorna nagyon sok kellemetlenséget okoz egy család életében. Miért mondom ezt? Mert ha nem megfelelő a csatorna lejtése, tömítettsége , akkor dugulás illetve szivárgás keletkezik ami károkat okoz az épületben. Ha a csatorna nincs tökéletesen megépítve, akkor a dugulás rendszeresen visszatérő probléma lesz, ami nem egy kellemes dolog egy család életében.


A folytatás

A szimpatikus fiatal párhoz hajnali kettőkor szálltunk ki duguláselhárítás céljából, a budapesti belváros egyik kerületében, a VII. kerületben – Erzsébetvárosban (peremei: Király utca, Dózsa György út, Rákóczi út, Thököly út, Verseny utca, Károly körút).

Reggel, mire dolgozni indultak, tisztaság, és rend volt a fürdőben, ugyanis szolgáltatásunk elemi része, hogy a dugulás elhárítása után takarítunk, fertőtlenítünk, szagtalanítunk. Budapest VII. kerületében, egy apró, detakaros lakásban pedig újra tombolt a szerelem. :)


Ám előtte

 • a dugulás elhárítását megelőzően természetesen kiderítjük a dugulás okát, mely lehet egyszerű dugasz (pl. haj, szőr, ételmaradék, stb.), de lehet makacs, konok dugó (víz-húgykő, összeálló, megkövesedett súrolópor, stb.)
 • a pakliban benne vannak a rendszer elöregedéséből adódó problémák, illetve kivitelezési hiányosságok
 • elkészítjük a (tisztességes) duguláselhárítás árajánlatunkat
 • a lehető leggyorsabban, leghatékonyabban elhárítjuk a dugulást
 • igény esetén fotókkal dokumentáljuk a munkafolyamatot (biztosító!)
 • duguláselhárítás garanciát adunk
 • amennyiben a duguláselhárítási probléma megoldása más kaliberű megoldást is igényel, mint a dugulás elhárítása, megbízható és általam is jól ismert specialistát ajánlunk

Duguláselhárításon kívül vállalunk