Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás III. kerület

Óbuda-Békásmegyer figyelem! Duguláselhárítást Budapest III. kerület egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak
Aquincum Aranyhegy Békásmegyer Csillaghegy Csúcshegy Filatorigát Hármashatárhegy Kaszásdűlő Mátyáshegy Mocsárosdűlő Óbuda Óbudaisziget Remetehegy Rómaifürdő Solymárvölgy Táborhegy Testvérhegy Törökkő Újlak Ürömhegy

Duguláselhárítás Budapest III. kerület: 06 70 242-0992
Budapest, Magyarország III. kerület

Nem is hinnék, milyen meglepő tárgyakkal „futhat össze” az ember egy szennyvízcsatornában – főleg, ha az több csatorna összefolyója –, amely duguláshoz vezethet. Zokni, tejeszacskó, egészségügyi betét, stb. Hát igen… a duguláselhárító munkája sem tartozik a gusztusos hivatások közé.

Budapest III. kerületében az átlagnál többször hívnak bennünket duguláselhárítás miatt. A „hegyvidéki” területen való építkezés sajátosságaiból adódódik, hogy a lefolyórendszerek hosszabbak, összetettebbek. A dugulás, ha nem is mindennapos, de nem is ritka (kéretlen/kellemetlen) „vendég”, ahogyan a duguláselhárító szakember sem.

Az energiatakarékos tartályok, és a pihe-puha WC-papír is sokat nyomnak a latban. Előbbi, mert a kevesebb víz nem elég, hogy egy hosszabb lefolyórendszerből a „lényeg” eljusson egy vastagabb csőszakaszhoz (főleg, ha az egy zokni…), utóbbi pedig, mert a „kényelmesebb” toalettpapírok nehezebben mállanak. Persze, újságpapírral még véletlenül se!

Sajnos, Budapest III. kerületén kívül a II. és a XII. kerületre is vonatkozik ez a „jellegzetesség”.

Egy-egy áramkimaradás, vagy átemelő-szivattyúk meghibásodása után szinte cseng a telefonunk: „kérem, jöjjenek, dől a lé…”

Mi pedig magától értetődő módon bepattanunk a kocsiba, és megyünk dugulást szüntetni, legyen fényes nappal, vagy fekete éjszaka, hiszen cégünk NON-STOP működik, és

BUDAPESTEN KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!

Miután felmértük a „terepet”, és megtaláltuk a baj okát, a lehető leggyorsabban nekilátunk elhárítani azt. Amennyiben valóban eltömődés áll a háttérben, és nem magával a csatornával van baj, csak idő kérdése a dugulás elhárítása. Előfordul azonban, a dugulásban a csatorna a „ludas”, ilyenkor nincs mese: bontanunk kell.
Ne ijedjen meg, kedves „dugulástulajdonos”, mi ezt is tudjuk orvosolni!
Természetesen akár kisebb, akár nagyobb volumenű munkát kell elvégeznünk, korrekt árkalkulációt készítünk, illetve pontosan tájékoztatjuk a dugulás elhárításának menetéről.
A „csatatér” miatt sem kell aggódnia, hiszen a dugulásmegszüntetést a takarítás követi – fertőtlenített, tiszta, bűztelenített helyiséget hagyunk magunk után.


Igen! Már időszerű volt a csatorna szakszerű duguláselhárítása

A rosszul kialakított megépített csatorna nagyon sok kellemetlenséget okoz egy család életében. Miért mondom ezt? Mert ha nem megfelelő a csatorna lejtése, tömítettsége , akkor dugulás illetve szivárgás keletkezik ami károkat okoz az épületben. Ha a csatorna nincs tökéletesen megépítve, akkor a dugulás rendszeresen visszatérő probléma lesz, ami nem egy kellemes dolog egy család életében.


Nem csak duguláselhárítást, hanem:

is vállaljuk.

Amennyiben szükséges, kamerás csővizsgálatot végzünk, nem csak az aktuális eltömődés felderítése miatt, hanem egy majdani, esetleges probléma megelőzése okán is.

Fényképes munkanaplóban rögzítjük a munkafolyamatot, hogy a későbbiekben a biztosítónak hitelt érdemlően tudja bizonyítani a dugulás okát.