Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Duguláselhárítás Szigetszentmiklós

Szigetszentmiklós figyelem! Duguláselhárítást Szigetszentmiklós egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

 • Szakértelem
 • Gyorsaság
 • Garancia
 • Kedvező duguláselhárítás árak
Várkerület Gellérthegy Krisztinaváros Tabán Vár

Duguláselhárítás Szigetszentmiklós : 06 70 242-0992
Szigetszentmiklós, Magyarország

Első közhely: míg minden rendben van, fel sem tűnik – természetesnek vesszük. Ez jól is van így, hiszen milyen kellemetlen lenne, ha állandóan azon kellene töprengenünk, minek adjunk hálát. Evidens, hogy nem vesszük percenként számba, miért kell örvendeznünk. Pl.: „milyen jó, hogy ma nem kellett duguláselhárítót hívni, hiszen: lefolyik a mosdó… a mosogató… nem esett a WC-be az illatosító (és nem kellett órákig horgászni egy végén behajtott dróttal…)… kisütött a nap… eleredt az eső… mindjárt péntek… rántott hús az ebéd… és még sorolhatnám a végtelenségig.

Ám, ha beüt a krach, rögtön világossá válik: „micsoda kincs, ha baj nincs”.

Hadd folytassam a második közhellyel: ha jön, csőstül jön! Ha eldugult a mosogatólefolyó… bedöglik a hajszárító – legalábbis egyik ismerősünk esküszik rá, hogy náluk így van. Ha elönti az ár a pincét… az összes duguláselhárító az ország másik végén szivattyúzza a vizet, vagy hárítja el a dugulást, vagy továbbképzésen van, nyaral, a „szám pillanatnyilag nem kapcsolható”, stb.

A harmadik közhellyel zárnám eszmefuttatásomat: ami elromolhat – az igen, bizony, jól tudja – el is romlik, ami eldugul, el is fog dugulni. Persze, kellő odafigyeléssel ez javarészt megelőzhető.

Szigetszentmiklóson nagyságrendekkel kevesebbszer kell kivonulnunk dugulást megszüntetni: sokkal gyakoribb feladatunk a vízszivattyúzás, hiszen a város a Csepel-szigeten van, s több oldalán határolja a Duna. (Északról Budapest XXI. kerülete, keleten a Ráckevei-Duna hömpölyög – Dunaharaszti, Taksony –, délen Szigethalom zárja, Halásztelek, északnyugatra pedig maga a Duna. Csoda lenne, ha időnként nem gyűlne meg a baja a vízzel az embernek, hiszen a „víz az úr”.

Cégünk, a MILTZ Duguláselhárítás startra készen várja, hogy megküzdhessen az elemek okozta kárral. Nem csak Szigetszentmiklóson állunk rendelkezésére, és nem csak duguláselhárítás a szolgáltatásunk.


Vízszivattyú munka közben: vízszivattyúzás a pincéből

A mai Magyarország időjárása nem olyan mint az elmúlt évszázadban, illetve az elmúlt 10 évben. Teljesen megváltozott, és most már nem szokatlan nálunk a hirtelen támadt zivatar. Az ilyen zivatarok során rengeteg víz esik, amit nem minden esetben tud a városok csatornája elnyelni, elvezetni. Ilyenkor szokott a csatorna fed lapokon ömleni a eső, kilép a csatornából és hömpölyög az utcán a víz. Az utcáról befolyhat pincékbe, szuterénekbe, és mindenhova ami az utca szintnél mélyebben helyezkedik el. Ezt a vizet el kell távolítani a pincéből, vagy aknákból. Nem minden háztartás rendelkezik szivattyúval, amivel a vizet el lehet távolítani vagy nem megfelelő teljesítményű. Cégem rendelkezik benzinmotoros, illetve elektromos szivattyúval, amellyel az ön segítségére tud lenni, és el tudjuk távolítani a vizet pincéjéből, garázsából, aknáiból az eső illetve szennyvizet.


TevékenységeinkA duguláselhárítás menete


 • Megállapítjuk a dugulás okát.
 • Egyeztetünk milyen feladatokkal jár az elhárítás és tájékoztatjuk ennek anyagi vonzatairól.
 • Tanácsot adunk a további eltömődések megelőzése okán.
 • Igény esetén a szükséges anyagokat beszerezzük, házhoz szállítjuk - ezzel időt és energiát spórolva Önnek, továbbá garantáljuk, hogy a megfelelő alkalmatosságok kerülnek megvásárlásra.
 • Fényképesen dokumentált munkanaplót készítünk ha szükséges, ez az esetleges biztosítási, jogi ügymenet szempontjából nagyon fontos lehet a későbbiekben.
 • Minél gyorsabban megszűntetjük a dugulást.
 • A felvonulási területet kitakarítjuk, fertőtlenítjük.
 • Munkánkra garanciát vállalunk.
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlunk.


Duguláselhárítás árak

Tekintse meg az alábbi aktuális duguláselhárítás árakat és hívjon a 06 70 242-0992 telefonszámon! A megrendeléskor megbeszélt árakon utólag NEM változtatok és Budapesten a kiszállásért nem számolunk fel költséget! A kedvező duguláselhárítás árak mellé minden esetben 6 pontos garanciát is vállalok. Duguláselhárítás Árlistámat a legjobb ár-érték arány figyelembevétele mellett alakítottuk.

Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés

Részletes duguláselhárítás árlista »Duguláselhárítás extra

Az alábbi felsorolásban szereplő minden egyes pontot a duguláselhárítás árlistánkon szereplő költségek magukban foglalják:

 • Egyedülálló 6 pontos duguláselhárítás garancia
 • Megfizethető árak rejtett költségek nélkül
 • Legjobb ár-érték arány a hazai piacon
 • Mindig a megfelelő duguláselhárítás technológia alkalmazása
 • Korrekt és becsületes hozzáállás
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlok
 • A dugulás megszüntetése után eltakarítom/eltakarítjuk a keletkezett piszkot
Maximális ügyfélelégedettség a duguláselhárítás szolgáltatásunkkal