Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás Gödöllő

Gödöllő figyelem! Duguláselhárítást Gödöllő egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás Gödöllő : 06 70 242-0992
Gödöllő, Magyarország

„Tűzoltó leszel s katona!” – ígérte gyerekkoromban József Attila verse. Őszintén bevallom, én inkább kukásautó sofőr, vagy állatidomár szerettem volna lenni. De ki ne szeretett volna kukás-sofőr lenni?! Volt az a szép, hatalmas, hangos, narancssárga sárkány autó, a sofőr, akár hős lovag, fékezte meg az akkor félelmetesnek tűnő lényt járművet.

Állatidomár miért? Sokat jártunk a cirkuszba… Tevék, oroszlánok, elefánt… És mint azt tette, amit a „főnök” diktált! Micsoda különleges foglalkozás az állatidomárság!

Aztán felnőttem, végzettségemet tekintve út- és közműépítő mérnök lettem. Kiszélesítettem tevékenységi körömet, így lett egyik szegmense a duguláselhárítás. Mondhatnám, nem lett igaza egyik legnagyobb költőnknek, de ha belegondolok…

A dugulás elhárítása nevezhető tűzoltásnak is, hiszen, egy eltömődés hálisten nem említhető egy lapon a tűzzel, de mekkora galibát okozhat! Simán megállhat az élet, ha eltömődik a lefolyó, a csatorna, a WC. Megemlíteném a csőtörést, nagy esőzésekkor a vízbefolyást.

Vadakat terelő juhász – lásd állatidomár? Amennyi patkányt „terelünk”… simán! :)

Katona? Hát igen. Ha hajnali háromkor – amikor „dunna alatt alszik a rét” – jön a bajba jutott kliens telefonja, akkor haptákba állunk, és megyünk. (Felmérjük a probléma mértékét, „kinyomozzuk” a dugulás okát, egyeztetünk: „mi mennyi, hány méter”, korrekt ajánlatot adunk, megszüntetjük a dugulást, és fel is takarítunk magunk után.)

Tőlünk alhatnak a bogarak, a darazsak, a széken a kabát is (kivéve, ha hideg van, mert akkor felvesszük), a villamos is (van saját autónk, még ha nem is akkora, mint a kukásautó), és „pici” csengetés is lesz, hiszen odaérünk, becsengetünk: kezdődik a duguláselhárítás, ezúttal Gödöllőn!


Perpill miért éppen Gödöllőn hárítjuk el a dugulást?

Azért, mert amikor Gödöllőn jár a MILTZ Duguláselhárítás, igyekszik útba ejteni „kisbalázs” szobrát. Nem sokan tudják, de József Attila az Altató című verset egy gödöllői kisfiúnak, Gellér Balázsnak írta – aki aztán valóban katona lett. :) 2015-ben a város a Magyar Költészet Napja keretében felavatott „kisbalázs”-szoborral tisztelgett József Attila születésének 110. évfordulója előtt.

Fontos: BUDAPESTEN KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!


Szeretem József Attila verseit. És hogy mi lennék, ha újrakezdhetném? Hát persze, hogy sör duguláselhárító. :)


Az eltűnt pénz nyomában... profi kamerás csatornavizsgálat a gyakorlatban

A kamerás csatorna és csővizsgálat elsősorban a dugulás okainak felderitésére szolgáló korszerű diagnosztikai eljárás. Azonban számos más esetben is igen hasznos segítséget nyújthat, hiszen sokszor a csatornába ejtett tárgyakat ezzel a módszerrel lehet sikeresn felkutatni. A videón éppen az egyik megrendelőnk legnagyobb örömére sikerült megtalálunk a véletlenül WC-be ejtett kabala pénzérméjét. Fontos kiemelni, hogy óvintézkedés gyanánt is érdemes a kamerás csatorna és csővizsgálatot igényne venni, hogy felmérjük a teljes műszaki állapotát. Kérje a cső és csatornarendszerének teljes átvizsgálatát, hogy biztonságba tudja ingatlanát! Profi kamerás csatornavizsgálat = MILTZ DUGULÁSELHÁRÍTÁS Hívjon és azonnal indulunk! Telefon: 06 70 242-0992 (non-stop) Web: http://miltz-dugulaselharitas.hu/tevekenysegeink/kameras-csovizsgalat


Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés