Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!


Duguláselhárítás Szentendre

Szentendre figyelem! Duguláselhárítást Szentendre egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

 • Szakértelem
 • Gyorsaság
 • Garancia
 • Kedvező duguláselhárítás árak
Várkerület Gellérthegy Krisztinaváros Tabán Vár

Duguláselhárítás Szentendre : 06 70 242-0992
Szentendre, Magyarország

Szentendre Pest megye egyik ékszerdoboza. Ráadásul pezseg a kulturális élet, rengeteg a látnivaló, a nevezetesség, remek sörözők és éttermek…

És akkor még nem beszéltem a híres-neves marcipánról! (Nem is fogok, hiszen 1. nem értek hozzá – nem is akarok, elég, hogy szeretem, 2. ez nem cukrászati honlap, bár igyekszem minél színesebbé tenni rövid tájékoztatóinkat. Ezért van az, hogy nem csak dugulásról és annak elhárításáról szólnak cikkeink. A MILTZ Duguláselhárítás nem stand up show, de vagyunk olyan figyelemreméltóak, ha másért nem, hát azért, mert megoldjuk, amit meg kell oldani.)

Szentendre remek helyen fekszik. Nem csak azért, mert Leányfalu és Budapest a határtelepülése. Nem csak azért, mert a Visegrádi-hegység tövében terül el. Nem csak azért, mert remek üdülőtelepe van: Pismány (egy időben gyakran látogattuk meg Szentendre eme nagyszerű részét) és nem csak a dugulás elhárítás a végett, hanem vízszivattyúzás és csatornaépítés- felújítás miatt is. Azért is fekszik remek helyen, mert ha dugulás esete forog fenn, a MILTZ Duguláselhárítás villámsebesen rendelkezésre tud állni. (Hacsak nem vagyunk éppen szügyig-nyakig más megrendelés teljesítésében.)

A Szentendrén élők szennyvízcsatornáinak duguláselhárítása éppen olyan szisztéma szerint történik, mint bárhol másutt: speciális, manuális és motoros spirálokkal, pumpákkal, nagynyomású mosókkal, stb. Szükség esetén, ha a csatornát átmostuk, „csőkémet” vetünk be. Ez nem valamiféle különlegesség, csupán egyszerű kamera, mely bontás nélkül megmutatja, mi okozta a csatorna eltömődését.

A dugulás okai lehetnek „közvetlenek”, és „közvetettek”.

A szennyvízcsatorna „közvetett” eldugulását többnyire mi okozzuk, akarva-akaratlanul. A sok mosogatószer, a mosogatógép-tabletta, a kevés víz, sőt, a lefolyószűrő is állhat az eltömődés hátterében. Lerakódott súrolószer a mosogatóelfolyó csövében, illatosítók bepottyanása, pelenka, tisztasági-, intimbetét, gumióvszer, stb. WC-be esése, dobása.

A „közvetlen” dugulás lehet a régi, elöregedett eternit, vagy betoncsatorna „elfáradása”, betörése miatt, főleg, ha egy-egy fa, bokor, egyéb zöldnövény gyökereivel bedolgozta magát a csőbe. Okozhatja szerkezeti, szerelési hiba.

Sajnos szinte elkerülhetetlen, hogy egy csatornában, ami folyamatos használat alatt van, ne fordulna elő időről-időre egy-egy dugulás.

Ha engem kérdez, mielőtt nekilátna a házilagos duguláselhárításnak, keressen bennünket telefonon, illetve egyéb elérhetőségeink valamelyikén. Szívesen adunk tanácsot, így elkerülheti a nagyobb mértékű dugulást és nem pazarol időt, energiát, pénzt!

Szívesen állunk rendelkezésére éjjel-nappal, hétvégén, és ünnepek alkalmával is!


Igen! Már időszerű volt a csatorna szakszerű duguláselhárítása

A rosszul kialakított megépített csatorna nagyon sok kellemetlenséget okoz egy család életében. Miért mondom ezt? Mert ha nem megfelelő a csatorna lejtése, tömítettsége , akkor dugulás illetve szivárgás keletkezik ami károkat okoz az épületben. Ha a csatorna nincs tökéletesen megépítve, akkor a dugulás rendszeresen visszatérő probléma lesz, ami nem egy kellemes dolog egy család életében.


TevékenységeinkA duguláselhárítás menete


 • Megállapítjuk a dugulás okát.
 • Egyeztetünk milyen feladatokkal jár az elhárítás és tájékoztatjuk ennek anyagi vonzatairól.
 • Tanácsot adunk a további eltömődések megelőzése okán.
 • Igény esetén a szükséges anyagokat beszerezzük, házhoz szállítjuk - ezzel időt és energiát spórolva Önnek, továbbá garantáljuk, hogy a megfelelő alkalmatosságok kerülnek megvásárlásra.
 • Fényképesen dokumentált munkanaplót készítünk ha szükséges, ez az esetleges biztosítási, jogi ügymenet szempontjából nagyon fontos lehet a későbbiekben.
 • Minél gyorsabban megszűntetjük a dugulást.
 • A felvonulási területet kitakarítjuk, fertőtlenítjük.
 • Munkánkra garanciát vállalunk.
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlunk.


Duguláselhárítás árak

Tekintse meg az alábbi aktuális duguláselhárítás árakat és hívjon a 06 70 242-0992 telefonszámon! A megrendeléskor megbeszélt árakon utólag NEM változtatok és Budapesten a kiszállásért nem számolunk fel költséget! A kedvező duguláselhárítás árak mellé minden esetben 6 pontos garanciát is vállalok. Duguláselhárítás Árlistámat a legjobb ár-érték arány figyelembevétele mellett alakítottuk.

Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés
Munkaállomás felmérés

Részletes duguláselhárítás árlista »Duguláselhárítás extra

Az alábbi felsorolásban szereplő minden egyes pontot a duguláselhárítás árlistánkon szereplő költségek magukban foglalják:

 • Egyedülálló 6 pontos duguláselhárítás garancia
 • Megfizethető árak rejtett költségek nélkül
 • Legjobb ár-érték arány a hazai piacon
 • Mindig a megfelelő duguláselhárítás technológia alkalmazása
 • Korrekt és becsületes hozzáállás
 • Más jellegű problémák esetén megbízható szakembert ajánlok
 • A dugulás megszüntetése után eltakarítom/eltakarítjuk a keletkezett piszkot
Maximális ügyfélelégedettség a duguláselhárítás szolgáltatásunkkal