Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás Biatorbágy

Biatorbágy figyelem! Duguláselhárítást Biatorbágy egész területén végzünk modern eszközökkel, gyors kiszállással a lehető legkedvezőbb árakon. Várjuk megtisztelő hívását non-stop! 06 (70) 242-0992

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak

Duguláselhárítás Biatorbágy : 06 70 242-0992
Biatorbágy, Magyarország

Biatorbágy viszonylag kiépítetlen terület csatornázás szempontjából. A helyi szennyvíztelepek és csatornahálózatok nem korszerűek és nem annyi a kapacitásuk, amelyre a városnak éppen szüksége lenne.

Nagyon kell figyelni, hogy az emésztőgödrök ne teljenek meg, viszont ha mégis megtelne, az óriási dugulást idézhet elő, amely a lakosságnak kellemetlen órákat vagy akár napokat is okozhat.

A Biatorbágyi szennyvíztelep bővítése, korszerűsítése égető szükségű feladatnak bizonyult 2009 tájékán, hiszen a szennyvíztelep kapacitása igen csekély a város népességéhez mérten és a város önkormányzata azonnali bővítésbe akart belekezdeni, mely + 1000m3/nap szennyvizet jelent a szennyvíztelepnek.

A telep kiépítése még munkálatok alatt van, így azért előfordul dugulás, amelyhez szintén duguláselhárító szakembereket kell mozgósítani, és kérni a segítségüket, hogy a lehető leggyorsabban legészrevehetetlenebbül és a leghatékonyabban hárítsák el az akadályokat.

Szinte mindenfajta dugulás esetén eredményes segítséget tudok nyújtani Önnek!

Konyhai dugulás esetén, általában a lefolyóba jutó ételmaradékok okozzák a dugulást, melynek megszüntetéséhez csőgörényes módszert alkalmazok. Azonban mielőtt a lefolyót tisztítanám meg a konyhai szifont is alaposan szemügyre veszem, hiszen itt is keletkezhet dugulás!

A szifont szétszedve alaposan megtisztítom, majd újra összeszerelem, ügyelve arra, hogy az összes tömítést lecseréljem.

Fürdőszobai dugulások esetén is a legjobb módszer a csőgörényes tisztítás, aminek a segítségével könnyedén megszüntethető a dugulás.

A fővezetékek dugulását is ezzel a módszerrel szoktam végezni. Tisztítónyílás esetén a munkavégzés valamivel könnyebb mintha nem rendelkezne az ingatlan ilyen tisztítónyílással.

A MILTZ Duguláselhárítás Pest megyében (nem csak Biatorbágyon), és még annál is messzebb (ahol az a bizonyos kurta farkú malac túr), ámbár az üveghegyen innen, de Pest megye határain mindenképpen túl (is) végzi áldásos duguláselhárító tevékenységét, karöltve :)


Vízszivattyú munka közben: vízszivattyúzás a pincéből

A mai Magyarország időjárása nem olyan mint az elmúlt évszázadban, illetve az elmúlt 10 évben. Teljesen megváltozott, és most már nem szokatlan nálunk a hirtelen támadt zivatar. Az ilyen zivatarok során rengeteg víz esik, amit nem minden esetben tud a városok csatornája elnyelni, elvezetni. Ilyenkor szokott a csatorna fed lapokon ömleni a eső, kilép a csatornából és hömpölyög az utcán a víz. Az utcáról befolyhat pincékbe, szuterénekbe, és mindenhova ami az utca szintnél mélyebben helyezkedik el. Ezt a vizet el kell távolítani a pincéből, vagy aknákból. Nem minden háztartás rendelkezik szivattyúval, amivel a vizet el lehet távolítani vagy nem megfelelő teljesítményű. Cégem rendelkezik benzinmotoros, illetve elektromos szivattyúval, amellyel az ön segítségére tud lenni, és el tudjuk távolítani a vizet pincéjéből, garázsából, aknáiból az eső illetve szennyvizet.


Biatorbágy » duguláselhárítás » Matuska Szilveszter.

Elnézést, számomra Biatorbágy neve nem csak a duguláselhárítási tevékenység „témát” hívja elő, hanem amolyan pavlovi reflexként említett úriember személy nevét is. És mit ad isten, már-már szürreális, de pár évvel ezelőtt, egy szilveszter délutánján Biatorbágyra vonultunk ki, duguláselhárítás okán… Természetesen távol áll tőlünk a babona, és mindenféle bizarr hiedelemvilág, sőt, a fekete macskától sem kapunk sokkot (sem a patkányoktól, melyekkel olykor óhatatlanul összefutunk), mindenesetre komoly dugulás, nem könnyű duguláselhárítás ide, vagy oda, még az óévben otthon voltunk!

Ha lesz idejük, kedvük, energiájuk, és érdeklik Önöket a nevezetességek, keressenek rá a biatorbágyi viaduktra – egyedülálló hazánkban.

És ha már Biatorbágy, Matuska és bomba (és naná, hogy duguláselhárítás!), hadd említsek meg pár darab egészen más jellegű „fegyvert”, melyeket bevetve Tisztelt Megrendelőink békéjét vagyunk hivatottak visszaállítani egy-egy dugulás után.


A MILTZ Duguláselhárítás duguláselhárításban bevetett „fegyverei”:


A duguláselhárítás nem fehérgalléros munka, de ettől függetlenül (vagy éppen ezért?) nagyon szeretem. Nem csak amiatt, mert egy-egy dugulás óriási gondot jelent Tisztelt „Eldugultjainknak”, és remek érzés ezt a terhet levenni ügyfeleink válláról, hanem mert érdekes emberekkel, nagyon szép helyszínekkel ismerkedünk meg. Persze vannak „pokolbéli víg napjaink” is, de hát az élet nem fenékig sör tejföl.

Távol álljon tőlem a reklám, de muszáj megjegyeznem: ha szeretnek horgászni, Biatorbágyon (azt nem mondom, hogy duguláselhárítás közben van rá idő) remek „botlógatónak-való” tó van. Megerősíthetem, van is benne hal. A sör otthon ne maradjon! :)