Minőségi munka éjjel-nappal a legkedvezőbb áron!

Duguláselhárítás IX. kerület

Hívjon most! Garanciális duguláselhárítás NON-STOP a legkedvezőbb áron. Minden problémára profi megoldás: csatornatisztítástól a kamerás csővizsgálatig.

  • Szakértelem
  • Gyorsaság
  • Garancia
  • Kedvező duguláselhárítás árak
Ferencváros Gubacsidűlő József Attila lakótelep

Duguláselhárítás Budapest IX. kerület: 06 70 242-0992
Budapest, Magyarország IX. kerület

A profi duguláselhárító szakember olyan, akár egy komplett, lelkiismeretes, hozzáértő orvosi csapat: megelőz, vizsgál, diagnosztizál, gyógyít, ha kell, utógondoz. Azt nem állítom, hogy a felelőssége is akkora, de képzeljük csak el: a rendszer „bemondja az unalmast”, a szennyvíz meg csak ömlik, ömlik, természetesen visszafelé, az otthonunkba – micsoda csapás!!

A csőtörés, vagy egy elemi csapás – konkrétan az esőzésre gondolok – legalább ekkora probléma. Nem kell aggódni! Kéznél a segítség, az pedig már csak hab a tortán, hogy a munkaidő nálunk a nap 24 órájából 24-ből áll, azaz NON-STOP!

A duguláselhárítás mellett cégünk, a MILTZ Duguláselhárítás vízszivattyúzással, sőt, csatornaépítéssel, csatornatisztítással is foglalkozik.

WC pumpánk nincs, de úgy gondoljuk, ahol a pumpa (és egyéb, méregdrága „csodaszer”) nem segít a dugulást elhárítani, ott ránk van szükség!
A legegyszerűbb, manuális „csőgörénytől” kezdve a vákuumos, illetve magasnyomású csatornamosón át, korszerű műszaki eszközökkel rendelkezünk.

FIGYELEM! BUDAPEST KERÜLETEIBEN KISZÁLLÁSI DÍJAT NEM SZÁMOLUNK FEL!!!


Csatornarendszer duguláselhárítása: benőtt gyökér eltávolítása

Semmiképp ne ültessünk csatornavezetékünk közvetlen közelébe nagy gyökérzettel rendelkező növényt, még akkor sem, ha a vásárláskori méretéből ez közvetlenül nem következtethető. Érdeklődjünk a kertészetben illetve szakoldalakon, hogy méreteiben mire számíthatunk a jövőben, amennyiben az adott cserjét, csemetét elültetjük kertünkben.


Budapesten a dugulás elhárítása a IX. kerületben, Újpesten, éppen úgy zajlik, ahogyan bármely más kerületben:


Egyértelmű, hogy a dugulás elhárítása Budapest IX. kerületében nem kizárólagos privilégium. A többi kerületben, sőt, a szomszédos településeken, és messzebb (Érd, Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Dunaújváros) is vállalunk duguláselhárítást.

Nem mellékes az sem, hogy nem csak duguláselhárítást, hanem egyéb feladatokat is megoldunk: